Skip to content

Cart

Your cart is empty

Algemene voorwaarden & Retouren

Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Mody Mary e opgericht volgens de wetgeving van Nederland. E-mail: Info@modymary.com. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s’Gravenhage onder nr. 27073423 BTW (VAT) nummer: NL001221004B70 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aan-en verkoop-overeenkomsten aangegaan door Mody Mary en haar klanten via de website van Mody Mody Bij het aanvinken van het vakje \"ik ga akkoord met de voorwaarden\" gaat u akkoord met de inhoud en hun toepasbaarheid op de overeenkomst die u aangaat met Mody Mary .Er kan geen bestelling worden gedaan zonder akkoord te zijn met deze voorwaarden.

AANKOPEN OP DE WEBSHOP

U kunt een bestelling plaatsen bij Mody Mary door te klikken op alle gewenste items op de website, dit zal de producten in uw ‘shoppingbag’ plaatsen. Zodra de `shoppingbag` is nagekeken en overeenkomt met uw wensen, kunt u klikken op ‘naar afrekenen’. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens invullen en betalen. Bij aankoop wordt er een functie gebruikt van Google om conversies te meten. Na verwerking van uw bestelling, stuurt  Mody Mary  in principe een e-mail ter bevestiging van ontvangst (dit kan mis gaan als het emailadres niet juist is ingevoerd, ook kan de mail in de spam terechtkomen. Indien een product niet op voorraad is wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen waarna het bedrag wordt geretourneerd. Mody Mary behoudt zich het recht om een transactieproces en/of diensten te weigeren aan een ieder, om welke reden dan ook en op elk moment naar eigen goeddunken.

PRIJZEN EN INFORMATIE OVER DE WEBSITE

De prijzen die op de website staan zijn inclusief BTW. De totale prijs vermeld op de order en op het elektronische bestelformulier omvat de prijs inclusief BTW. Mody Mary rekent geen verzendkosten bij bestellingen in Nederland en Belgie (wel bij sale artikelen 7,95). Alle douanerechten of invoerrechten en / of lokale heffingen zijn voor rekening van de klant. Bovengenoemde kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment. Veranderingen in de prijzen hebben geen invloed op de te betalen som in een gesloten koopovereenkomst zoals bevestigd door Mody Mary per e-mail. Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties etc. wordt geplaatst op de website met de grootst mogelijke zorg, geeft Mody Mary geen garantie voor de juistheid ervan. Mody Mary is niet gebonden aan de afgifte van alle bestellingen die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie die werd getoond op de website. Bepaalde links op de website geven toegang tot websites en informatiebronnen die worden geëxploiteerd en onderhouden door derde partijen. Mody Mary heeft geen controle over deze sites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud ervan.

BETALING

Mody Mary zal alles in het werk stellen om binnen 1-2 werkdagen te leveren, zodra de betaling ontvangen is. Mody Mary rekent geen verzendkosten voor Nederland & Belgie, maar let op "bij Sale producten wordt standaard 7,95 in rekening gebracht" Voor de rest van Europa wordt een bedrag van €15,- tot €50,- in rekening gebracht, afhankelijk welk land. Dit wordt bevestigd per email. 

LEVERING

Mody Mary zal haar uiterste best doen om alle aankopen binnen de termijn van 1 tot 2 werkdagen te leveren. Mody Mary is niet aansprakelijk indien de levering plaats vindt op een later tijdstip. Leveringen vinden plaats per PostNL of DHL. Indien de koerier er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren, zal het pakket bij de dichtsbijzijnde afhaallocatie worden afgeleverd waar het (met identiteitsbewijs) door u afgehaald kan worden. U kunt de bestelling ook laten afleveren bij een afhaallocatie bij u in de buurt, invullen bij afleveradres met de naam van de locatie, t.a.v. uw voor en achternaam. Alle items worden verzekerd door Mody Mary tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan Mody Mary uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefoon.

TERUGSTUREN?

Alle goederen online gekocht bij Mody Mary kunnen geretourneerd worden tot 14 dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Mody Mary en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen terug te sturen naar Mody Mary binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Het formulier voor herroeping moet ingevuld bij de retour in het pakket toegevoegd worden. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten worden gecrediteerd. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. 

 

Het retour adres is: 

Mody Mary 

Noordeinde 27 a

2514 GB 

Den Haag 

Online bestellingen retourneren in de winkel

De online gekochte artikelen kunnen ook binnen 14 dagen geretourneerd worden in de winkel. Er kan meteen een nieuw artikel worden uitgezocht of het bedrag wordt direct weer teruggeboekt en dus zal terugbetaling altijd via de bank zijn en niet direct in de winkel.

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid jegens de koper wordt beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs. Mody Mary is nimmer aansprakelijk voor enig verlies van winst of goodwill of enige andere gevolgschade.

Toepasselijk recht en forum

De wetten van Nederland zijn van toepassing. Elk geschil met betrekking tot een aankoop en verkoop overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, worden uitsluitend voorgelegd aan de Rechtbank te s’Gravenhage tenzij Mody Mary ervoor kiest om dit geschil voor de bevoegde rechter van de woonplaats van de kopers te brengen.